Zoeken in deze blog

zondag 24 november 2013

BENT U KLAAR VOOR ART GENT ?


 
ART GENT 2013

Vorig jaar konden we u de geboorte van Art Gent aankondigen ter vervanging van het vroegere Lineart. Van zaterdag 30 november tot en met dinsdag 3 december 2013 heeft de tweede editie van Art Gent - International Art Fair plaats. De kunstbeurs omvat drie volwaardige zones: Art Gent, B.Art en Design.

zaterdag 30.11.2013  : 11 - 19 u
zondag 01.12.2013    : 11 - 19 u
maandag 02.12.2013 : 11 - 22 u Nocturne
dinsdag 03.12.2013   : 11 - 19 u

FLANDERS EXPO
GPS adres: Adolphe Pégoudlaan  9051 Sint-Denijs-Westrem
            

Eén beurs – 3 opmerkelijke zones!
een ‘menu’ met vaste waarden en jonge talenten.
Art Gent biedt de kunstliefhebbers een unieke bezoekerservaring met topwerken uit de 20ste en de 21ste eeuw, aangeboden door professionals.Colin Waeghe in B.Art


Art Gent, de beurs

Met nationale en internationale beeldende kunst uit de 20ste en 21ste eeuw biedt Art Gent een uitstekend platform om zowel de jonge kunstkoper als de meer ervaren verzamelaar van dienst te zijn. Kunstenaars en kunstwerken ontdekken, maar vooral ook (museaal) erkende kunstwerken kopen.


Galerie Zwart Huis (Knokke) in B.Art

B.Art

B.Art  (www.bartfair.be)  stelt 100% Belgische kunst in de kijker en wordt opgebouwd rond individuele kunstenaars. Elke kunstenaar wordt vertegenwoordigd door een kunstgalerie, een kunsthandelaar of een kunstmecenas. De in deze zone aangeboden kunstwerken dateren vanaf 1900 en werden gecreëerd door een Belgische of in België wonende en werkende kunstenaar. B.Art mikt daarbij op kwaliteit en diversiteit: schilderijen en sculpturen, tekeningen en foto’s maar ook installaties en multimedia producties.

 
Light Cube Art Gallery (Ronse) in B.ArtDesign

Design creëert een absolute meerwaarde en draagt zonder twijfel bij aan een duurzame ‘way of life’. Met nationale en internationale ontwerpers van de 20ste eeuw beschikt deze zone over de perfecte handleiding. De koper vindt hier zonder twijfel vernieuwende en uitzonderlijk creatieve designobjecten uit de 20ste en 21ste eeuw.
 
 
 
 
We kijken ook uit naar het 'Gekloond rood' van Trees De Mits, reeds besproken in WATERSCHOENEN en NU op Art.Gent binnen en buiten de VIPruimte te bekijken...
 
 
 
 
KOMENDE ZATERDAG 30 NOVEMBER 2013 krijgt u HIER in WATERSCHOENEN een verkennende wandeling in woord en beeld door de kunstbeurs Art.Gent.


Geen opmerkingen: