Zoeken in deze blog

donderdag 23 augustus 2018

SARA BOMANS presenteert haar 'MOEDERBOEK'





© Sara Bomans




via het crowdfunding platform 
'VOOR DE KUNST'


Je kan er kiezen uit verschillende formules: het boek bestellen met verzending naar je thuisadres of het afhalen bij de kunstenares in Hasselt.

Je kan ook postkaarten bestellen of inschrijven voor andere formules, zoals atelierbezoek of een lezing bij jou thuis...


Alle INFO via de LINK hierboven.



Sara BOMANS omschrijft het project als volgt:

"De moederboek-tekeningen zijn onstaan binnen de 'secret thoughts', een reeks cartoons die inmiddels al meer dan 1500 tekeningen telt. De snelle cartoons zijn een fantastische manier om artistiek bezig te blijven ondanks tijdsgebrek als mama en de onmogelijkheid om lang aan één project te kunnen werken. De tekeningen zijn allemaal gebaseerd op mijn leven, gedachten, uitspraken van mijn dochter en op mijn dromen. Tekenen tussen de soep en de patatten, tussen de pampers en de flesjes en tegenwoordig tussen de lego en de pony's."




© Sara Bomans



Met WATERSCHOENEN kwamen we Sara BOMANS jaren terug al tegen in WATOU (Waterschoenen, 22 juli 2011), waar ze toen in het Parochiehuisje een heel overtuigende installatie neerzette. Vorig jaar toonde ze een uitgebreide selectie van haar 'moedertekeningen' tijdens de tentoonstelling 'Living in Dreams' in Brugge (Waterschoenen, 18 maart 2017).



Neem ook een kijkje op de website van Sara BOMANS




© Art Spotter / Waterschoenen









Geen opmerkingen: