Zoeken in deze blog

zaterdag 6 juni 2020

KASTEEL VAN GAASBEEK weer even open vóór de restauratie


Het is zo ver! De poorten van het kasteel zwaaien open. 
We hebben zo'n vermoeden dat u ondertussen elke vierkante millimeter van uw huis wel kent. Elk spleetje. Elk mankementje. Misschien beginnen de vier muren u zelfs langzaam te besluipen. Hoog tijd om uw kot eens in te ruilen... voor een kasteel!  
Wij zijn ongelofelijk blij u (opnieuw) te mogen verwelkomen en u een voorlopig laatste keer te laten genieten van het kasteel waarin – heel even nog – alles is zoals het was. Eind augustus sluiten wij immers de deuren voor een grondige restauratiecampagne om pas in 2023 opnieuw te openen. Hoog tijd om dit uitzonderlijke erfgoed met een laatste bezoek te vereren!
Uw bezoek zal er een beetje anders uitzien dan in normale omstandigheden door enkele nodige ingrepen om uw veiligheid te garanderen. De voorzorgsmaatregelen en alle praktische informatie omtrent uw bezoek kan u hier raadplegen. 

Aangepaste openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag - Zondag: Open van 10.00 - 18.00u.
Open op feestdagen.

*

Haal een frisse neus in de Museumtuin

Ook de Museumtuin, met een indrukwekkend overzicht van traditionele en vaak uiterst zeldzame fruit- en groentesoorten, opent de deuren opnieuw voor bezoekers. Bewonder ingenieuze snoeivormen en slenter door de vroegbarokke, ommuurde 'Franse' tuin met panoramisch uitzicht op het kasteel. 
Praktische info / 20.05.2020 t.e.m. 31.10.2020
Gesloten op maandag & dinsdag, open op feestdagen.
Verplichte reservatie via 02 531 01 30 of bezoek.gaasbeek@vlaanderen.be.  

*

Geef ons eens een belletje
Staat u te popelen om het kasteel en de Museumtuin te bezoeken?  Fantastisch, vereer ons eerst even met een belletje en laat ons weten wanneer u komt! Reserveren kan via het nummer 02 531 01 30. op de volgende tijdstippen:
Maandag – vrijdag: 9.00 – 16.00 u.
Zaterdag: 9.00 – 12.00 u.
Voor zij die die niet graag bellen: reserveren kan ook per mail via bezoek.gaasbeek@vlaanderen.beGeen opmerkingen: