Zoeken in deze blog

dinsdag 4 juli 2017

Isa d'HONDT, Laure FORÊT, Paul GEES en Arjan JANSSEN in KASTEELSTRAAT1 (WATOU)
Kasteelstraat1
 wordt een plek waar natuur & kunst elkaar vinden: volgens het ritme van de seizoenen volgen de tentoonstellingen elkaar op. Langs de bomenrij en de wind, in het paviljoen van hout en glas, geven hedendaagse kunstenaars vanuit hun intuïtieve blik beeld aan hun zoektocht naar pure vorm.
Isa D’hondt. Laure Forêt. Paul Gees. Arjan Janssen.

Tentoonstelling. InnerNature1.
02.07.2017 - 15.08.2017

wo. do. vr. za. zo. open van 14 - 18 uur
ma. di. gesloten
of op afspraak

Kasteelstraat 1
8978 Watou
Belgium

+32 (0)57 487 680
In deze eerste zomerse tentoonstelling gaan vier kunstenaars in dialoog met kleuren en materialen, zoeken ze een evenwicht tussen de overweldigende kracht en de rust van de eenvoud en laten met hun tekeningen, installaties, sculpturen of schilderijen ruimte voor het natuurlijke en het architecturale. Er zit beweging in het werk van Isa D’hondt, Laure Forêt, Paul Gees en Arjan Janssen, in de onderlinge interacties of in het onberekenbare karakter van inkt, steen of papier.

‘Inner Nature’ vestigt de aandacht op de innerlijke kracht van het kunstwerk, maar ook die van de kunstenaar, de kijker en de verhouding tot de natuur zoals we die waarnemen en ervaren.

De tentoonstelling is er niet enkel op gericht om contact te krijgen met het mogelijks meditatieve aspect van kunstbeleving, maar streeft ook naar een dialoog met de eigen ruimte en een aanraking met de eigen stilte.

*
En natuurlijk wacht U in WATOU ook het Kunstenfestival dat we U onlangs via onderstaande link aankondigden...

http://waterschoenen.blogspot.be/2017/05/kunstenfestival-watou-2017.html


Art Spotter / Waterschoenen


Geen opmerkingen: