Zoeken in deze blog

maandag 24 november 2014

Future Talents TV & Future Talents Award 2015

  
 
Dok-Noord 4D,
9000 Gent
info@futuretalents.be
0483/082.477 
Future Talents TV
 
Future Talents is een videoproductiehuis dat sinds 2011 uitsluitend werkt met jong geweld. Zij scannen de Vlaamse studentenpopulatie en grijpen de grootste talenten bij hun nekvel om ze op een resem uitdagende projecten te zetten. Van aftermovies tot videoclips, van kortfilms tot animaties. Zo krijgen studenten de kans om al tijdens hun opleiding professionele ervaring op te doen en een indrukwekkend portfolio samen te stellen.

Vandaag schakelt Future Talents een versnelling hoger en lanceert, in samenwerking met alle Vlaamse creatieve scholen, Future Talents TV. Een schooloverschrijdend showcase en portfolio platform waarop alle creatieve studenten het hele jaar door terecht kunnen om hun video- en filmproducties te delen. Op die manier verenigt Future Talents jonge talenten die elkaar inspireren, motiveren en activeren.
Sounds familiar? Anders dan de internationale spelers in videoportfolio’s is dit een platform waar de nadruk ligt op lokaal talent. Bovendien worden alle ingestuurde werken gescreend door “Selectors”; stuk voor stuk professionals uit de audiovisuele wereld die de werken van feedback en constructieve kritiek voorzien.


The Antler King - Patterns
Domien Huyghe (Earlybird Films)
Film at KASK Gent

 
Tot 31 december 2014 maken de beste inzendingen kans om geselecteerd te worden voor de Future Talents Award Show 2015. Op deze avond zijn - naast een professionele vertoning - stevige prijzen weg te kapen. Hét kapitaal om je nieuwste project te realiseren!

Verder doet de website dienst als hotspot, parallel aan de opleiding, voor alles gerelateerd aan film en video. Zo vind je er how-to’s, workshops en verslaggeving van belangrijke events.

Surf vandaag nog naar www.futuretalents.tv en steek je carrière in een stroomversnelling!
 
 
 


Geen opmerkingen: