Zoeken in deze blog

dinsdag 13 april 2021

KUNST - ZETTER: sterk in beeld, LIMBURG DEELT

 

Enige tijd geleden lanceerden enkele Limburgse initiatiefnemers inzake kunst en cultuur het platform KUNST-ZETTER als ONLINE kanaal en in GEDRUKTE versie





Zelf omschreven ze hun bedoelingen als volgt:


Sterk in beeld, Limburg deelt

Het groene Limburg is bij een breed publiek gekend voor zijn mooie wandel- en fietsroutes. Minder geweten is dat de regio ook een kweekvijver is voor boeiende initiatieven op het vlak van hedendaagse beeldende kunst. kunst-zetter brengt daar verandering in en zet beeldende kunst in Limburg op de kaart.

Als verbindend communicatieplatform wil kunst-zetter een brug slaan tussen de verschillende Limburgse spelers onderling, de bredere beeldende kunstscène en het kunstminnend publiek. kunst-zetter wil een spiegel zijn van alle professionele beeldende kunstinitiatieven uit de regio en een helder overzicht bieden van wat ze tonen. Zowel groot als klein, profit als non-profit, alsook het hoger kunstonderwijs worden in de kijker gezet.

Met een online magazine en agenda, nieuwsbrief en halfjaarlijkse print verbindt kunst-zetter jou met deze kunstinitiatieven. Blader door ons online magazine en ontdek een gevarieerd aanbod aan artikels, interviews en recensies m.b.t. beeldende kunst in Limburg. Grasduin in onze agenda, neem onze plattegrond mee op pad en ontdek wat er te beleven valt!

kunst-zetter is een initiatief van Stadstriënnale vzw, met de steun van de Vlaamse overheid en de steden Hasselt en Genk.

Volg kunst-zetter ook op Instagram of Facebook en ontdek onze boeiende community.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al wat broeit en bloeit in de Limburgse beeldende kunstscène.




Art Spotter / Waterschoenen






Geen opmerkingen: