Zoeken in deze blog

donderdag 22 april 2021

START TO COLLECT





'START TO COLLECT'



Hoe komt het dat kunst of design jouw hart sneller doet slaan?
Hoe ontdek je meer over de kunstenaar of designer?
Hoe start je een verzameling?
Hoe zit de kunst- en designwereld in elkaar?
Hoe gebeurt de prijsbepaling?

Start To Collect geeft jou antwoord op deze en nog meer vragen!


Je kan deel uitmaken van een nieuwe generatie verzamelaars, niet alleen om jouw eigen leven te verrijken, maar ook om de kunst- en designwereld te ondersteunen. Met Start To Collect verwerf je kennis en wordt de angst om deze werelden te ontdekken weggenomen. Het helpt je vertrouwen te krijgen in het (er-)kennen van kunst en design, en stelt je gerust mocht je ooit overgaan tot een aankoop om jouw eigen collectie op te bouwen. Met het kopen van kunst of design draag je namelijk bij tot het ecosysteem en steun je een jonge, nieuwe garde van kunstenaars en designers bij de uitbouw van hun carrière.


Start To Collect opent deuren die anders gesloten blijven. Naast informatie via website en nieuwsbrieven brengt het kunst- en designliefhebbers met verzamelambities samen tijdens mini-events waarbij je kunstenaars, designers, professionals en gevestigde waarden ontmoet. Je doet inspiratie op én ontdekt hoe de kunst- en designwereld in elkaar steekt.

Een gevarieerd programma van galerietoeren, atelierbezoeken, talkshows, en zo veel meer staat voor je klaar. Een kijkje achter de schermen van een veilinghuis, van een bestaande privéverzameling of een guerrilla-evenement… je zal telkens verrast worden.

Een basis lidmaatschap van Start To Collect is volledig gratis. Na registratie ontvang je regelmatig de nieuwsbrief en een update van de verschillende events. Deze events zijn exclusief voor leden en telkens beperkt in aantal.



Als lid kies je zelf welke events je wil bijwonen en welke niet. Sommige events zijn gratis, voor andere wordt een bijdrage gevraagd. Je kan ook intekenen voor een full lidmaatschap. Deze betalende formule geeft je pak extra voordelen. Meer info lees je op ...




Wordt vandaag nog lid van Start To Collect en krijg een exclusief begeleid bezoek aan PRELUDE!

PRELUDE is een pop-up tentoonstelling van de Belgian Art & Design Fair in hartje Gent met meer dan 50 kustenaars en Designers.

Opgelet, er zijn maar 2 sessies voorzien voor een beperkt aantal personen. Van zodra je je geregistreerd hebt bij Start To Collect, krijg je automatisch een link om je inschrijving te bevestigen. Bij het bevestigen van je inschrijving zal je worden doorgestuurd naar onze webpagina en daar krijg je een link te zien om je te registreren voor één van de sessies op zaterdag 15 of zondag 16 mei 2021.

Tijdens het bezoek krijg je tekst en uitleg door professionelen uit de kunst- en designwereld. En na het bezoek krijg je nog een leuke attentie.






Geen opmerkingen: