Zoeken in deze blog

zondag 3 februari 2019

ART ROTTERDAM bestaat 20 jaar



Van 7 tot 10 februari 2019
gaat de 
twintigste editie
van
DOOR

(klik op bovenstaande LINK voor alle info via de website)


Art Rotterdam is een gerenommeerde en verrassend gevarieerde kunstbeurs. Jaarlijks biedt dit evenement een podium aan de nieuwste ontwikkelingen in de beeldende kunst. De focus op jonge kunst, de variëteit van de verschillende secties, de verbinding met de stad Rotterdam en de fascinerende locatie verlenen Art Rotterdam een unieke uitstraling. Art Rotterdam is voor steeds meer kunstliefhebbers het aantrekkelijke alternatief binnen het internationale veld van kunstbeurzen en trekt ieder jaar meer bezoekers uit binnen- en buitenland.


Van Nelle Fabriek


Art Rotterdam 2019 krijgt een intiemer karakter en telt 25% minder galeries dan de editie van 2018. Met deze maatregel ter verbetering van de samenwerking tussen lokale en internationale galeries wil Art Rotterdam de positie van haar deelnemers verstevigen. De editie van 2019 kenmerkt zich door een nieuw samenwerkingsmodel waarbij galeries hun relaties delen en elkaar actief ondersteunen. Dit samenwerkingsmodel met zijn dynamische en op maat gemaakte, architecturale presentatie van de kunstwerken vormt een aantrekkelijk alternatief voor de presentaties die in de kunstwereld gebruikelijk zijn.

Een overzicht van de deelnemende galerie via onderstaande LINK.




waterschoenen.blogspot.com


Wij houden onze WATERSCHOENEN klaar voor de Press Preview van 6 februari  en brengen U meteen daarna een overzicht in woord en beeld van wat U mag verwachten. Hou alvast een gaatje in Uw agenda tussen 7 en 10 februari.


© Art Spotter / Waterschoenen



Geen opmerkingen: