Zoeken in deze blog

zondag 13 april 2014

OPROEP | 'Coming People 2014' gezocht


OPROEP | 'Coming People 2014' gezocht

 

  S.M.A.K. en de Vrienden v/h S.M.A.K. nodigen recent afgestudeerde kunstenaars uit om deel te nemen aan de tentoonstelling ‘Coming People 2014’.

Een internationale jury maakt een selectie uit de ingezonden portfolio’s van kunstenaars die één van de twee voorgaande jaren een diploma behaalden aan een Belgische kunsthogeschool. Het werk van deze jonge artiesten wordt samengebracht in een museale groepstentoonstelling en één van de pas afgestudeerden wordt gehuldigd met de Prijs van de Vrienden v/h S.M.A.K. Deze prijs bestaat uit een geldsom van 5000 euro en vormt een ruggensteun voor beginnende kunstenaars.

OPROEP

Ben je in 2011-2012 of 2012-2013 afgestudeerd aan een richting vrije kunsten (schilderkunst, beeldhouwkunst, beeld en installatie, textielontwerp, fotografie, multimediale vormgeving,…) in een Belgische kunsthogeschool en heb je interesse om deel te nemen aan de tentoonstelling?

Neem dan contact op met S.M.A.K. via support.artistiek@smak.be zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van de deelnamevoorwaarden.

Deadline om je portfolio in te dienen is 20 april 2014.

Geen opmerkingen: