Zoeken in deze blog

maandag 9 juni 2014

Karin Borghouts met 'HET HUIS' in boekvorm en tentoonstellingVorig jaar nam WATERSCHOENEN u mee naar Villa De Olmen in Wieze voor de bijzondere tentoonstelling 'Het Huis' van fotografe Karin BORGHOUTS. Via onderstaande link dwaalt u nog eens door deze voor de kunstenares ontzettend gevoelige en persoonlijke tentoonstelling, vermits het hier ging over haar door brand vernielde ouderlijke woning.


  
Zopas stuurde ze ons een bericht naar aanleiding van een tweede tentoonstelling van het project later dit jaar in Breda en de realisatie van het begeleidende boek 'THE HOUSE'.

 "HET HUIS was mijn meest peroonlijke en belijvende tentoonstelling waarin ik de verbrande interieurs en voorwerpen van mijn ouderlijk huis in beeld heb gebracht. Na een eerste tentoonstelling in Villa De Olmen is dit werk opnieuw te bekijken op Breda Photo van 11 september tot 26 oktober 2014".

Ter gelegenheid hiervan wil ze een speciale kunstenaarsuitgave maken in samenwerking met grafisch vormgever Rob Van Hoesel en uitgever The Eriskay Connection.

Deze mooie publicatie, een collector's item, wordt uitgegeven op een beperkte en genummerde editie (slechts 128 exemplaren genummerd). Het formaat is 24 x 30 cm, 40 blz., losbladig, kunstdruk offset (CMYK + 1 Pantonekleur) op mat papier. De publicatie verschijnt begin september.

Bestel nu deze publicatie via crowdfunding: voordekunst.nl 

Bekijk het filmpje:
Het boek kost 30 euro en de verzendingskosten naar adressen in België en Nederland zijn inbegrepen in de prijs. De betaling op voordekunst.nl lukt het beste met een creditcard. Indien u de publicatie zelf wenst af te halen (Kalmthout, België), betaalt Karin Borghouts u deze verzendkosten terug. U mag haar ook steeds een seintje geven als u liever op haar rekening stort.


Karin Borghouts
kunst- en documentair fotograaf
 INFO:


Geen opmerkingen: